Lägenhet 5 rok, 122 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1103
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1103
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1103
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1103
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1103
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1103

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade femma med gott om plats för både vardag och stora helgmiddagar med vänner. Den mysiga balkongen blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum och bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder, samt ingången till två av fyra sovrum.

Det största sovrummet är ljust och luftigt med ett stort fönster ut mot den mysiga gården, samt en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det andra har även det ett fint ljusinsläpp och utsikt mot gården samt en egen garderob för skor och kläder.

Från entrén når du dessutom hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det största har också tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Lite längre in i hallen hittar du de två övriga sovrummen som har ett fint ljusinsläpp och varsin garderob. Dessa kan med fördel inredas som bekväma hemmakontor om det passar dig bättre. Utanför finns en rymlig klädkammare med praktiskt städskåp för ännu mer förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet har ett fint ljusinsläpp från stora fönster och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför ligger den mysiga balkongen och blir en extra plats för umgänge under sommarmånaderna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 122 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 1
Nummer 7-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30