Lägenhet 5 rok, 119 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1202
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1202
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1202
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1202
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1202
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1202

I den här ljusa och sociala femman finns gott plats för både vardag och stora helgmiddagar med vänner. Den rymliga balkongen blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum och bra förvaring. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob, en rymlig klädkammare med praktiskt städskåp samt det större av hemmets två helkaklade badrum.

Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet har ett fint ljusinsläpp från stora fönster och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir en given favoritplats under sommarmånaderna.

I hemmets andra del hittar du de fyra sovrummen. Det största är ljust och luftigt och har en rymlig klädkammare med linneskåp för förvaring. De övriga tre har varsin garderob för skor och kläder och kan med fördel inredas som bekväma hemmakontor om det passar dig bättre. I ett av sovrummen finns även en fransk balkong som släpper in naturen under sköna dagar.

I närheten av sovrummen ligger det andra badrummet. Även det är utrustat med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 7 200 000 kr
Månadsavgift 6 934 kr
Boarea 119 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 2
Nummer 7-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende