Lägenhet 4 rok, 95,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1304
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1304
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1304
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1304
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1304
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1304

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra med gott om plats för livet. Här njuter du av dubbla badrum, bra förvaring och en stor balkong mot gården som förlänger hemmet under sommarhalvåret. Den är som gjord för mysiga middagar i gott sällskap.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Härifrån når du även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob, ett praktiskt städskåp och hemmets två helkaklade badrum.

Båda badrummen är utrusade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det ena har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett rikligt ljusinsläpp från fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig mot gården och blir en given favoritplats för middagar under sommarmånaderna.

Det största sovrummet hittar du i hemmets andra del. Det är ljust och luftigt och har en klädkammare med linneskåp för förvaring. De två lite mindre sovrummen har varsin garderob för skor och kläder. Ett av rummen kan med fördel inredas som ett hemmakontor om du vill kunna arbeta bekvämt hemifrån.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3
Nummer 8-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30