Lägenhet 6 rok, 147,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1603
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1603
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1603
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1603
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1603
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1603

I den här ljusa och rymliga våningen är det lätt att njuta lite extra av livet. Här har du tillgång till två vidsträckta terrasser i olika väderstreck, ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning med utrymme för riktigt stora middagar. Dessutom har du dubbla badrum, plats för hemmakontor och riktigt bra förvaring. Välkommen upp!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder samt ett praktiskt städskåp.

Från entrén når du hemmets största sovrum. Det har en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp, samt en klädkammare med fönster som släpper in dagsljus. Här finns även en egen utgång till den härliga terrassen.

Intill ligger det största av två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här flödar ljuset från fönster i två väderstreck och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Bardisken blir en perfekt serveringsyta samtidigt som vinkelköket ger extra plats när du lagar mat.

Utanför breder de imponerande terrasserna ut sig längs med fasaden; den ena mot den mysiga gården, den andra mot den lugna gatan. På totalt 60,5 kvadratmeter är det bara fantasin som sätter gränserna. I ena änden av den längsta terrassen finns dessutom ett praktiskt förråd för dynor och annat du vill stuva undan när det inte används.

I lägenhetens andra del hittar du de fyra resterande sovrummen och det mindre badrummet. Även det är utrustat med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Samtliga sovrum har ett härligt ljusinsläpp, garderober för förvaring och kan med fördel inredas som hemmakontor om det passar ditt liv bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 147,5 kvm
Antal rum 6
Våningsplan 6
Nummer 8-1603
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30