Fyra inredningsstilar

De fyra inredningsstilarna är utformade av våra erfarna inredare som gjort ett genomtänkt urval av produkter, form och färger för att skapa en inredning som ger harmoni och som är enkel att trivas i. Här finns utrymme för dig och dina egna personliga föremål, möbler och textilier. Materialen är handplockade för att hålla över tid och alla produkter kommer från välrenommerade varumärken.

Snöfall

Snöfall är en ljus och avskalad stil som ger en lugn mjuk bas där du själv sätter prägel på hemmet med dina personliga detaljer. Den nordiska vinterns vackra lugn översätts här till bland annat vitt klassiskt kakel, sten i en kall elegant grå kulör och vitpigmenterad ek. Komplettera gärna den tidlösa inredningen med jordnära toner, ljusa träslag och naturlig ek för att skapa ett varsamt hem där det är enkelt att trivas, länge.

Inspirationsbild med inredningsstil Snöfall

Snöfall är en ljus och avskalad stil med jordnära toner, ljusa träslag och naturlig ek (bilden är en inspirationsbild).

Gryning

Gryning andas strandäng och skogsstig i ett. Naturliga material som mässing, ask och sisal ger hemmet lugn, och varma ombonade beige nyanser skapar harmoni. Gryning är en trygg stil som är enkel att sätta din personliga prägel på. Inred med gröna växter, möbler i naturmaterial och mjuka texturer i dova toner för att skapa din egen oas, din plats att vakna upp på.

Inspirationsbild med inredning Gryning

Gryning har naturliga material och varma ombonade dova nyanser i grått, grönt och beige (bilden är en inspirationsbild).

Frostnatt

Frostnatts lyxigt sobra stil med en grå bas går att variera i det oändliga. Här kombineras krispiga rena ytor med material som betong och marmor. Välj gärna detaljer i glas och sten, nätta moderna möbler i skandinavisk design samt naturens lite svalare och hårdare kulörer när du inreder. Det ger dig ett hem med tydliga strukturer och en exklusiv känsla.

Inspirationsbild med inredning Frostnatt

Frostnatt har en sober stil med grå färg som bas och material likt betong och marmor (bilden är en inspirationsbild).

Skymning

I stilen Skymning får de djupa intensiva färgerna ta plats. Ditt hem får en tydlig prägel av klinker och kakel i vackert mönster som står i kontrast med skarpare industriella detaljer som till exempel svarta beslag. Välj luckor i den hårda industriella mörka grå tonen eller den mer varma gröna och addera detaljer i läder eller gjutjärn. Oavsett ditt val kommer du att flytta in i ett hem som har både attityd och harmoni, en plats där du vill boa in dig och värma dig när dagen närmar sig kväll.

Inspirationsbild med inredning Skymning

Skymning har djupa intensiva färger som ger kontraster (bilden är en inspirationsbild).