Vilken är din favorit?

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i Ekerö Strand. Oavsett om det är mysiga ettor eller öppna fyror så har hemmen både smarta lösningar och härliga sociala ytor. Samtliga planlösningar presenteras cirka tre veckor innan säljstarten i vår.

1 RoK på 44,5 kvm

Kliv in i en trevlig etta med något så unikt som en egen liten trädgård utanför den mysiga uteplatsen. Här kan du ta vara på sommaren! Hemmet har öppna ytor som passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och i vinkelköket finns gott om utrymme för matlagning. Sängen får en naturlig plats i rummet och hallen är luftig och välkomnande.

1 RoK på 44,5 kvm

2 RoK på 48 kvm

Välkommen in i en tvåa med plats för vardag och helg. Det här hemmet har gott om förvaring i både klädkammare och dubbla skjutdörrsgarderober och det kombinerade vardagsrummet och köket rymmer många gäster. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina middagar på balkongen som vetter mot den trevliga gården, så att du och dina vänner kan njuta av ljumma kvällar kring Mälaren.

 

2 RoK på 48 kvm

3 RoK på 79,5 kvm

Hitta hem till en rymlig trea med en terrass mot det trevliga området och en balkong mot gården och vattnet. Till terrassen har du utgång både från köket och från det större sovrummet så att du kan starta dagen med en kopp kaffe ute i friska luften. Här kan du med andra ord njuta av ljuset under hela dagen. Det här hemmet har flera genomtänkta lösningar som underlättar livet – dubbla badrum till exempel. Föredrar du ett hem med separat kök och vardagsrum så har du hittat rätt.

3 RoK på 79,5 kvm

4 RoK på 97 kvm

Välkommen till familjens fyra. Här finns rum för en riktigt stor och gästvänlig matplats och utrymme för mysiga filmkvällar med familjen och barnens kompisar. Två badrum underlättar vardagsmorgnarna och en klädkammare rymmer både kläder och fritidsprylar. Det bästa av allt är de två balkongerna där du kan njuta av utsikten mot vattnet och närheten till strandpromenaden. Det är få förunnat!

4 RoK på 97 kvm