Lägenhet 2-1701

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701

Välkommen in högst upp i huset till en ljus trea med fönster i två väderstreck och takterrass mot gården. Den halvöppna sociala planlösningen och vinkelkök passar dig som ofta bjuder hem vänner på middag. Det större sovrummet har klädkammare och badrum i direkt anslutning, och för att underlätta vardagen finns ett till badrum i hemmet.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning i dubbla garderober. Här hittar du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Från hallen tar du dig direkt in i det gemensamma köket och vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Den halvöppna planlösningen passar dig som gärna lagar mat i fred men ändå vill hänga med i småpratet i soffan. Vinkelköket är verkligen något för dig som uppskattar matlagning, och lägg märke till fönstret ovanför diskhon där du kan se ut över himlen när du tar hand om disken. Det trevliga rummet går att inreda med en matplats för flera gäster samt både soffa och fåtölj. Under sommaren förlängs de sociala ytorna av den mysiga takterrassen med härlig kvällssol mot gården. Här kommer du att duka upp många trevliga måltider och avsluta sköna dagar framöver.

I anslutning till vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum med fönster mot den lugna gården. Rummet går bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Hemmets större sovrum har samma lugna läge så att du kan vädra under nätterna utan att bli störd. I direkt anslutning till rummet finns både klädkammare och badrum. I klädkammaren finns en stor skjutdörrsgarderob samt garderob och linneskåp. Det väl tilltagna utrymmet har gott om plats för en mängd kläder, skor, väskor och sportutrustning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 5 250 000 kr
Månadskostnad 4 601 kr
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer 2-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier