Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1701

Välkommen in högst upp i huset till en ljus trea med fönster i två väderstreck och takterrass mot gården. Den halvöppna sociala planlösningen och vinkelkök passar dig som ofta bjuder hem vänner på middag. Det större sovrummet har klädkammare och badrum i direkt anslutning, och för att underlätta vardagen finns ett till badrum i hemmet.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning i dubbla garderober. Här hittar du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Från hallen tar du dig direkt in i det gemensamma köket och vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Den halvöppna planlösningen passar dig som gärna lagar mat i fred men ändå vill hänga med i småpratet i soffan. Vinkelköket är verkligen något för dig som uppskattar matlagning, och lägg märke till fönstret ovanför diskhon där du kan se ut över himlen när du tar hand om disken. Det trevliga rummet går att inreda med en matplats för flera gäster samt både soffa och fåtölj. Under sommaren förlängs de sociala ytorna av den mysiga takterrassen med härlig kvällssol mot gården. Här kommer du att duka upp många trevliga måltider och avsluta sköna dagar framöver.

I anslutning till vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum med fönster mot den lugna gården. Rummet går bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Hemmets större sovrum har samma lugna läge så att du kan vädra under nätterna utan att bli störd. I direkt anslutning till rummet finns både klädkammare och badrum. I klädkammaren finns en stor skjutdörrsgarderob samt garderob och linneskåp. Det väl tilltagna utrymmet har gott om plats för en mängd kläder, skor, väskor och sportutrustning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer 2-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier