Hidden

Handplockade material

De är utformade av våra erfarna inredare som gjort ett genomtänkt urval av produkter, form och kulörer för att skapa en inredning som ger harmoni och som är enkel att trivas i, oavsett vad du personligen gillar. Materialen är handplockade för att hålla över tid och alla produkter kommer från välrenommerade varumärken.

Ett hem som har både attityd och harmoni

För bostäderna i Ankaret Ägarlägenheter har vi valt att visa inredningsstilen Gryning som inspiration för dig som nu är i färd med att välja inredning. Inredningsstilen Gryning andas strandäng och skogsstig i ett och ger hemmet lugn och harmoni.

Du har även möjliget att välja bland andra inredningsstilar som vi tagit fram. Oavsett vilken stil du väljer kommer du att få en bostad att trivas i med utrymme för dig och dina egna personliga föremål, möbler och textilier.

Gryning

Gryning andas strandäng och skogsstig i ett. Naturliga material som mässing, ask och sisal ger hemmet lugn, och varma ombonade beige nyanser skapar harmoni. Gryning är en trygg stil som är enkel att sätta din personliga prägel på. Inred med gröna växter, möbler i naturmaterial och mjuka texturer i dova toner för att skapa din egen oas, din plats att vakna upp på.

Inredningsstil Gryning

Här ser vi inredningsstilen Gryning i vardagsrummet på en ägarlägenhet i Ankaret.