Hidden

Handplockade material

De är utformade av våra erfarna inredare som gjort ett genomtänkt urval av produkter, form och kulörer för att skapa en inredning som ger harmoni och som är enkel att trivas i, oavsett vad du personligen gillar. Materialen är handplockade för att hålla över tid och alla produkter kommer från välrenommerade varumärken.

Ett hem som har både attityd och harmoni

För bostäderna i Ankaret har vi valt att visa inredningsstilen Skymning som inspiration för dig som nu är i färd med att välja inredning. Inredningsstilen Skymning bildar en omsorgsfullt utarbetad helhet där material och detaljer harmoniserar väl med varandra. 

Du har även möjliget att välja bland andra inredningsstilar som vi tagit fram. Oavsett vilken stil du väljer kommer du att få en bostad att trivas i med utrymme för dig och dina egna personliga föremål, möbler och textilier.

Skymning

I stilen Skymning får de djupa intensiva färgerna ta plats. Ditt hem får en tydlig prägel av klinker och kakel i vackert mönster som står i kontrast med skarpare industriella detaljer som till exempel svarta beslag. Välj luckor i den hårda industriella mörka grå tonen eller den mer varma gröna och addera detaljer i läder eller gjutjärn. Oavsett ditt val kommer du att flytta in i ett hem som har både attityd och harmoni, en plats där du vill boa in dig och värma dig när dagen närmar sig kväll.

Inredningsstil Skymning

Här ser vi inredningsstilen Skymning i köket i en bostadsrätt i Ankaret.