Välkommen till ett nytt läge i Uppsala!

På en perfekt plats i Uppsala, ett stenkast från gågator, mysiga caféer, restauranger och tågstationen, hittar du kvarteret Närheten. Här är hemmen välplanerade och renoveringsfria så att du får tid till allt det som ger livet en extra guldkant.

Var du än befinner dig i livet har Närheten ett hem som passar dig. Planlösningarna är öppna och sociala, rummen ljusa och förvaringen smart, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig familjefyra. Här är det läge för stimmiga middagar och soliga söndagsbruncher, långa sovmorgnar och AW på balkongen.

Närheten växer fram på Kungsgatan, en plats i Uppsala som passar för dig som vill ha nära till det som gör livet både smidigare och trevligare. Pendlar du kan du knappast bo bättre, en ny förskola ligger på kort promenad-avstånd och Uppsalas mysigaste gator finns ett stenkast från din port. Och bäst av allt är att i ett nybyggt och renoveringsfritt hem slipper du spendera helgerna på bygg-varuhus och med målarpensel i hand. Njut i stället av ditt sköna läge i livet!

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-4 rum
Boarea: 35 - 109 kvm
Säljstart: Planerad våren 2020
Inflyttning: Planerad från 2021

Ansvarig kontaktperson

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Läge för ett nytt hem

Härliga grönområden

Inte långt från Närheten, finner du härliga grönområden med promenadstigar. Här kan du möta våren och fascineras av solljuset som silar ner mellan de gröna lövverket. Grönområden som kommer att ge dig många sköna och avkopplande timmar, kanske med löparskorna på.

Närheten till centrum

Att vakna upp i Närheten betyder att du kan unna dig en rofylld kaffe på din balkong, snabbt bocka av veckans ärende nere på stan, eller kanske avnjuta en god middag på någon av Uppsalas trevliga restauranger.

Ditt läge i stan

Det rika naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed åstråket finns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande. Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvarig kontaktperson

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Tel: 018-17 25 80
svenskfast.se/uppsala

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: