Närheten Kungsängen, Uppsala

Bostäderna i första etappen i kvarteret Närheten i Uppsala är nu slutsålda. Men snart växer nästa etapp fram och du får en ny chans att flytta in i en ljus bostadsrätt med gågatan och tågstationen en kort promenad från porten. Det blir det sista kvarteret vi bygger i Kungsängen. Anmäla ditt intresse redan idag!

Välkommen till ett nytt läge i Uppsala
Närheten etapp 2 växer fram utmed Kungsängsgatan, en plats i Uppsala som passar för dig som vill ha nära till det som gör livet både smidigare och trevligare. Pendlar du kan du knappast bo bättre, en ny förskola ligger på kort promenadavstånd och Uppsalas mysigaste gator finns ett stenkast från din port.

Bostadsrätterna i kvarteret är ljusa, öppna och sociala. De flesta har dessutom en härlig utsikt in mot stan. Oavsett storleken på din nya bostad har de bra förvaring och moderna lösningar som gör vardagen bekväm. Solceller på taken, laddstolpar och bra möjligheter för källsortering är bara några av kvarterets egenskaper som gör det enklare för dig att minska dina klimatavtryck när du flyttar hit.

Fakta om projektet

Pris Publiceras innan säljstart
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-6 rum
Boarea 35 - 157 kvm
Månadsavgift Publiceras innan säljstart
Säljstart Etapp 2 planerad 2023
Inflyttning Start 2024

Boka ett personligt möte
Vill du träffa Sara som är mäklare i kvarteret Närheten och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94

Broschyrer och dokument

Hitta ditt nya hem med Bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Det du ser här är det som finns för Närheten etapp 1, snart kommer du även att kunna se vilka tillvalsmöjligheter som kommer finnas för etapp 2.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!