Närheten Kungsängen, Uppsala

Välkommen till ett nytt läge i Uppsala!

I Närheten bor du på en perfekt plats i Uppsala, ett stenkast från gågatan, mysiga caféer, restauranger och tågstationen. Hemmen är välplanerade och renoveringsfria så att du får tid till allt det som ger livet en extra guldkant.

Var du än befinner dig i livet har Närheten ett hem som passar dig. Planlösningarna är öppna och sociala, rummen ljusa och förvaringen smart, oavsett om du väljer en mindre etta eller en rymlig familjefyra. Här är det läge för stimmiga middagar och soliga söndagsbruncher, långa sovmorgnar och AW på balkongen.

Närheten växer fram på Kungsgatan, en plats i Uppsala som passar för dig som vill ha nära till det som gör livet både smidigare och trevligare. Pendlar du kan du knappast bo bättre, en ny förskola ligger på kort promenad-avstånd och Uppsalas mysigaste gator finns ett stenkast från din port. Och bäst av allt är att i ett nybyggt och renoveringsfritt hem slipper du spendera helgerna på byggvaruhus och med målarpensel i hand. Njut i stället av ditt sköna läge i livet!

Fakta om projektet

Pris 1 950 000 - 3 595 000 kr
Hem till salu 6 av 90
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-4 rum
Boarea 35 - 109 kvm
Månadskostnad 2 382 - 5 073 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från 2021

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94

Hitta ditt nya hem med Bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!