Lägenhet 3 rok, 91,5 kvm

Bilden visar Närheten, Uppsala, 1-1503
1 / 3 - Bilden visar Närheten, Uppsala, 1-1503
Planlösning från Närheten, Uppsala, 1-1503
2 / 3 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 1-1503
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 1-1503
3 / 3 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 1-1503
Bilden visar Närheten, Uppsala, 1-1503
Planlösning från Närheten, Uppsala, 1-1503
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 1-1503

Välkommen till en social trea med öppen planlösning, förvaring i två klädkammare, gäst-wc, stor matplats och köksö. Möjlighet till glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum som tillval. Balkongen mot den gröna gården har västligt läge.

Kliv in till en hall med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt i en klädkammare med städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar morgnarna när familjen ska iväg samtidigt.

Det öppna köket och vardagsrummet har en trevlig social atmosfär och planlösningen passar utmärkt för dig som gillar att ha vänner över på brunch eller middag. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en stor matplats. Vid den trevliga köksön kan du duka upp smårätter till dina middagsgäster medan du lägger din sista hand på huvudrätten. Vill du dela av kök och vardagsrum men samtidigt behålla den öppna känslan kan du välja en glasvägg i industristil som tillval. Under sommarhalvåret förlängs rummet med en balkong mot gården i västligt läge.

Från vardagsrummet når du hemmets mindre sovrum med fönster mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Här finns en garderob med plats för dina kläder. Via en passage innanför matplatsen tar du dig till det större sovrummet med fönster i två väderstreck och plats för kläder och skor i en klädkammare. Mitt emot ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 7
Nummer 1-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2021

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94