Lägenhet 2 rok, 52,5 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1001
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1001
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1001
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1001
Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1001
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1001

Välkommen in i en social och ljus tvåa på entrévåningen. Här hittar du en öppen planlösning, vinkelkök, skjutdörrsgarderob och en generös klädkammare. Uteplatsen har utmärkt sydvästligt läge mot den gröna gården.

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det öppna och ljusa köket och vardagsrummet är ett perfekt rum för dig som älskar att ha vänner över på middag eller brunch. Den trevliga planlösningen gör det möjligt att inreda med soffa och matplats för dina gäster. Vinkelköket är något för dig som uppskattar matlagning, här får du gott om plats att förbereda middagen. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den rymliga uteplatsen mot gården i perfekt sydvästligt läge. Här kommer du att avsluta många varma kvällar framöver.

Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra under varma sommarnätter. Den stora klädkammaren gör det möjligt för dig att hålla ordning på dina kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 7
Nummer 2-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-28 Februari 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94