Lägenhet 3 rok, 88 kvm

Bilden visar Närheten, Uppsala, 2-1101
1 / 3 - Bilden visar Närheten, Uppsala, 2-1101
Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1101
2 / 3 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1101
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1101
3 / 3 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1101
Bilden visar Närheten, Uppsala, 2-1101
Planlösning från Närheten, Uppsala, 2-1101
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 2-1101

Kom in i en stor och välkomnande trea med öppen social planlösning, köksö, förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Balkongen mot gården har ett soligt sydvästligt läge. Här har du möjlighet att dela av kök och vardagsrum med en glasvägg i industristil som tillval.

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande och socialt. Den trevliga planlösningen och de stora ytorna passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en större matplats. Vid köksön kan dina gäster umgås medan du lägger en sista hand över middagen. Vill du dela av kök och vardagsrum men samtidigt behålla den öppna känslan kan du välja en glasvägg i industristil som tillval. Från rummet når du hemmets balkong som ligger mot gården och har perfekt läge med sol stora delar av dagen.

Innanför köket finns hemmets mindre sovrum med plats för en arbetsplats samt gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare. Det större sovrummet i andra delen av hemmet har också bra förvarings i en stor skjutdörrsgarderob. Med fönster mot gården har du möjlighet att vädra utan att bli störd under varma sommarnätter.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 88 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 7
Nummer 2-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-28 Februari 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94