Lägenhet 2 rok, 54,5 kvm

Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1503
1 / 2 - Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1503
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1503
2 / 2 - Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1503
Planlösning från Närheten, Uppsala, 4-1503
Situationsplan från Närheten, Uppsala, 4-1503

Välkommen in i en social och ljus tvåa med öppen planlösning, vinkelkök och skjutdörrsgarderober. Balkongen har utmärkt sydvästligt läge mot den gröna gården.

Kliv in till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. I passagen mot sovrummet hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är generöst och har goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. Den trevliga planlösningen gör det möjligt att inreda med soffa, fåtölj och matplats för dina gäster. Vinkelköket är något för dig som uppskattar matlagning, här får du gott om plats att förbereda middagen. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den soliga balkongen i perfekt sydvästligt läge mot den gröna gården. Här kommer du att avsluta många varma kvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Närheten är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin, torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. I några av de större hemmen finns möjlighet att välja till en glasvägg för att dela av kök och vardagsrum och fortfarande behålla en öppen och ljus känsla. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 7
Nummer 4-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2022

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018-495 39 94