Lägenhet B1204

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1204
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1204
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1204
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1204
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1204
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1204

Kom in till denna ljusa och härliga gavelfyra. Kronan på denna lägenhet är naturligtvis den stora balkongen i västerläge som bjuder på en fantastisk utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet. Dessutom får du bra förvaring, ljusinsläpp från två väderstreck och en flexibel planlösning.

Välkommen in till denna ljusa fyra. I entrén finns plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Från entrén når du det första sovrummet med utsikt över gården. Bredvid det hittar du sovrum nummer två som får en stor skjutdörrsgarderob. I den inre hallen finns en gästtoalett samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp.

Längre in möts du av en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här har du även det mindre sovrummet som går att välja bort om du föredrar ett större vardagsrum. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i västerläge med en vacker utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 99 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 6
Nummer B1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november
Egenskaper Balkong, Fransk balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186