Lägenhet 2 rok, 44,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1206
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1206
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1206
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1206
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1206
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1206

Denna välplanerade tvåa har en balkong med kortsida mot väst så att du kan njuta av utsikten över både Öresundsbron och kalkbrottet. Du får även en stor social yta och bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Välkommen in till entrén i denna trevliga tvåa. Direkt till höger har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Hemmet öppnar upp sig i en stor social yta där kök och vardagsrum smälter samman. Den sociala ytan avslutas med den härliga balkongen som har en kortsida mot väst så att du kan njuta av utsikten över Öresundsbron och kalkbrottet. Från vardagsrummet når du även sovrummet som får en väl tilltagen skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 44,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer B1206
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86