Lägenhet 4 rok, 93 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1102
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1102
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1102
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1102
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1102
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1102

Den här öppna och sociala gavelfyran fylls av ljus från fönster i tre väderstreck. Den stora balkongen är en underbar plats för middagar. Dessutom har du tillgång till bra förvaring, gäst-wc och möjligheten att välja bort ett av sovrummen för ett större vardagsrum.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig klädkammare och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Entrén öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster. Vid vardagsrumdelen hittar du ett av de tre sovrummen. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg och få ett större vardagsrum som tillval.

Utanför breder den stora balkongen ut sig i västerläge. Den blir en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för härliga bruncher och middagar med familj och vänner.

I hemmets andra del ligger det helkaklade badrummet och en gäst-wc som underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

De två övriga sovrummen har båda ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Det största har dessutom en egen klädkammare med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer C1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86