Lägenhet 4 rok, 97 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1402
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1402
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1402
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1402
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1402
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1402

Högst upp i huset hittar du denna imponerande gavelfyra med stor balkong och utsikt över kalkbrottet. Här njuter du av ett generöst ljusinsläpp, dubbla badrum och en öppen social planlösning. Dessutom kan du välja bort ett av sovrummen för ett större vardagsrum.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig klädkammare, skjutdörrsgarderob och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Fortsätt in genom hallen där du hittar de två helkaklade badrummen. Det största är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Även det mindre badrummet är utrustat med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

På andra sidan hallen ligger hemmets tre sovrum som alla har ett riktigt fint ljusinsläpp. Det största har dessutom en skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort en vägg och få ett större vardagsrum som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den stora balkongen ut sig i härligt västerläge. Med sin vackra utsikt över den gröna gården och kalkbrottet blir den en perfekt plats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för härliga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 795 000 kr
Månadskostnad 5 210 kr
Boarea 97 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer C1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende