Lägenhet 2 rok, 54 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1001
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1001
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1001
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1001
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1001
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1001

I den här sociala tvåan på entrévåningen njuter du av en uteplats i härligt västerläge och utsikt över både gården och kalkbrottet. Den öppna planlösningen ger gott om plats för middagar när vännerna kommer förbi. Dessutom underlättas vardagen av riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. I köksdelen ger vinkelköket extra arbetsyta samtidigt som städskåpet gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Utanför breder uteplatsen ut sig i härligt västerläge med en vacker utsikt över både gården och kalkbrottet. Den blir till ett extra rum under sommarhalvåret, som gjord för trevliga middagar när vännerna kommer förbi.

Längst in i hemmet ligger det luftiga sovrummet som har ett fint ljusinsläpp från det stora fönstret och en klädkammare med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 795 000 kr
Månadskostnad 3 173 kr
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer D1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende