Lägenhet D1002

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1002
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1002
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1002
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1002
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1002
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1002

I den här ljusa och välplanerade trean är det lätt att njuta av livet. Här fylls hemmet av ljus från stora fönster i två väderstreck samtidigt som den generösa uteplatsen mot kalkbrottet blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

De två sovrummen har båda ett rikligt ljusinsläpp. Det största sovrummet har dessutom en lång skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder samt ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du välja bort det mindre som tillval och få ett större vardagsrum.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta.

Utanför breder den härliga uteplatsen ut sig. Med sitt västerläge och utsikt mot gården och kalkbrottet blir den en underbar plats att umgås på under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 295 000 kr
Månadskostnad 3 934 kr
Boarea 70 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer D1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Räkna på kostnaden för ditt nya boende