Lägenhet 3 rok, 67,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1405
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1405
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1405
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1405
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1405
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1405

Välkommen in i denna öppna och välplanerade trea med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här njuter du av en social planlösning och en härlig balkong med plats för mysiga middagar under sommarhalvåret. Dessutom underlättas vardagen av riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster.

Fina dagar är det bara att flytta ut på den härliga balkongen. Den blir ett extra rum under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

De två sovrummen har båda ett riktigt fint ljusinsläpp. Det största sovrummet har dessutom en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 2 695 000 kr
Månadskostnad 3 813 kr
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 6
Nummer D1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende