Lägenhet 3 rok, 78,5 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1005
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1005
Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1005
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1005
Planlösning från Horisonten, Malmö, E-1005
Situationsplan från Horisonten, Malmö, E-1005

Bostadsrätt på entrévåningen med stora sociala ytor och uteplats med utsikt över kalkbrottet

Välkommen in i denna rymliga trea med bra förvaring och stor uteplats med kvällssol och utsikt över kalkbrottet. Under fina dagar blir den en underbar plats för umgänge med familj och vänner. Den flexibla planlösningen gör det möjligt att välja bort ett sovrum för ett större vardagsrum om det passar dig bättre.

Bostadsrätt med gott om förvaring

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder, skor och väskor. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring

Separat kök och vardagsrum och stor uteplats med utsikt

Fortsätt in till hemmets vardagsrum som rymmer både en tilltagen soffa och fåtöljer. Utanför väntar den stora uteplatsen med perfekta kvällssol och utsikt mot den gröna gården och kalkbrottet. Den blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner. I köket finns rum för en stor matplats där du kan duka för flera gäster framför fönstret. I köksdelen finns även ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna.

Bostadsrätt med sovrum med bra förvaring och flexibel planlösning

Ett av hemmets två sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och går bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Om du föredrar ett större vardagsrum kan du välja bort en vägg. Innanför köket hittar du det större luftiga sovrummet som har ett stort fönster med morgonsol. Här har du gott om förvaring för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Inredning i din nya bostadsrätt 

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 395 000 kr
Månadsavgift 4 398 kr
Boarea 78,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer E-1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Horisonten? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier