Radhus 5 rok, 103 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, R10
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, R10
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R10
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, R10
Planlösning från Horisonten, Malmö, R10
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R10

Välkommen in i detta ljusa och sociala radhus med två härliga uteplatser och vacker utsikt mot kalkbrottet. Här njuter du av öppen planlösning och dubbla badrum. Med sitt soliga söderläge är den ena uteplatsen dessutom som gjord för mysiga bruncher och middagar i gott sällskap.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt det ena av hemmets två helkaklade badrum med dusch. I anslutning ligger tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Entrén öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster. Det stora fönstret mot kalkbrottet fyller rummet med ljus och bjuder på en spektakulär utsikt. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

På varsin kortsida av huset breder de två härliga uteplatserna ut sig. Vid den ena hittar du ett rymligt förråd för cyklar och trädgårdsredskap. Med sitt soliga söderläge blir den andra uteplatsen en given favoritplats för umgänge och mysiga grillmiddagar under sommarhalvåret.

Fortsätt upp till ovanvåningen som är hemmets mer privata del. Här finns ett allrum med plats för soffa och ett stort fönster med utsikt mot kalkbrottet. Runt omkring ligger de tre sovrummen, alla med ett fint ljusinsläpp. Två har dessutom egna klädkammare för förvaring. På ovanvåningen hittar du även det andra badrummet som är utrustat med badkar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 4 795 000 kr
Månadskostnad 5 493 kr
Boarea 103 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 0 av 2
Nummer R10
Typ av bostad Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Klädkammare, Uteplats
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende