Lär känna Horisonten genom bilder

Välkommen att lära känna Horisonten som har både radhus och lägenheter i samma bostadsrättsförening. Här bor du på första parkett vid Limhamns kalkbrott och det stora naturreservatet garanterar att du får en svårslagen utsikt som aldrig kommer att försvinna. Njut av härliga sommarkvällar på balkongen och titta på solnedgången över Öresundsbron. De flesta lägenheter i Horisonten är planerade så att vardagsrummet, matplatsen och balkongen ligger i västerläge och har utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet.

I denna härliga etta på 35 kvm, som ligger på 4:e våningen, har du möjlighet att välja till en industrivägg för att skärma av sovalkoven från resten av bostaden. Alla hem i Horisonten får extra stora fönster för att maximera både utsikt och ljusinsläpp.

Vardagsrummet i denna lägenhet på 80 kvm, fördelat på tre rum och kök, får in ljus från två väderstreck. En typisk lägenhet i Horisonten ser ut ungefär så här med en stor balkong och utsikt över Öresundsbron och Limhamns kalkbrott. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilden visar vardagsrummet och balkongen i en lägenhet på 78,5 kvm, fördelat på tre rum och kök och som ligger på 4:e våningen. Utsikt över Öresundsbron och Limhamns kalkbrott, generösa ytor och bra förvaring är bara några av alla fördelar med detta hem. Vill du ha ett större vardagsrum? Då kan du välja bort ett sovrum och omvandla denna kvadratsmarta trea till en luftig tvåa.

Här finns det mycket utrymme för att umgås! I denna bild ser du vardagsrummet och köket i en lägenhet på 67,5 kvm, fördelat på tre rum och kök och som ligger på 4:e våningen. I köket har vi valt köksluckor från Marbodal, Form Frö (greige), i kombination med ett rostfritt handtag och en bänkskiva i kvartskomposit, i en varm grå/beige ton. På golvet ligger en klassisk ekparkett som i det här utförandet är vitlaserad och mattlackad. På väggarna har vi valt en grå/beige kulör som smälter in med resten av inredningen, och skapar på så sätt en varmare känsla i hemmet.

Innergården i Horisonten ligger i västerläge med utsikt över Limhamns kalkbrott. Här finns det trevliga sittplatser och en sandlåda för de allra minsta. Radhusen har sina entréer från gården och flerbostadshuset har sina sekundära entréer direkt från gården. För smidighets skull finns det även cykelparkeringar på gården. Övriga cykelparkeringar finns på gatusidan av huset utomhus. En cykelpool med eldrivna lådcyklar finns i garaget under gården tillsammans med bilparkeringen.

Entrévåning radhus

Bilden visar entrévåningen i ett gavelradhus med fönster på mot Limhamns kalkbrott. Radhus i Horisonten är på 103 kvm och har fem rum och kök samt två uteplatser för att maximera solchanserna. Badrum, tvättstuga och städskåp finns på entrévåningen. Övervåningen med sina tre sovrum är familjens mer privata del och här finns det ett badrum till, men även gott om förvaring. I köket har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Vinga mörkgrå, i kombination med ett svart handtag och en laminatbänkskiva i betonglook. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilderna ovan visar Horisonten sedd från gatan mot Limhamns kalkbrott. Formerna i varierande höjder stiger upp runt en lummig gemensam innergård och möter naturen i västerläge. De stora och möblerbara balkongerna är smakfullt placerade för att kunna utnyttja båda utsikten och kvällssolen till fullo. Fasadmaterial som är en blandning av tegel, träpanel och fasadskivor i ljusa färger är valda med omsorg och harmoniserar med den omgivande naturen. Allt för att du ska trivas i Horisonten.