Lär känna Horisonten genom bilder

Boka personlig visning

Välkommen att lära känna Horisonten som har både radhus och lägenheter i samma bostadsrättsförening. Här bor du på första parkett vid Limhamns kalkbrott och det stora naturreservatet garanterar att du får en svårslagen utsikt som aldrig kommer att försvinna. Njut av härliga sommarkvällar på balkongen och titta på solnedgången över Öresundsbron. De flesta lägenheter i Horisonten är planerade så att vardagsrummet, matplatsen och balkongen ligger i västerläge och har utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet.

I denna härliga etta på 35 kvm, som ligger på 4:e våningen, kan du välja till en industrivägg för att sätta din prägel på tillvaron. Alla hem i Horisonten får extra stora fönster för att maximera både utsikt och ljusinsläpp.

Bilden visar vardagsrummet i en lägenhet på 80 kvm, tre rum och kök och som ligger på 2: a våningen. En typisk lägenhet i Horisonten ser ut ungefär så här med en stor balkong och utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilden visar vardagsrummet, köket med köksön och balkongen av en penthouse lägenhet på 94 kvm, tre rum och kök och som ligger på 5:e våningen. Utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet, generösa ytor och bra förvaring är några bra saker med just detta hem. Här har vi valt vår original kökslucka, Aspekt, i kombination med ett klassiskt bygelhandtag och en laminatbänkskiva i varm grå/beige ton. Köksön skapar extra arbetsyta och förvaring samt en naturlig plats att umgås kring. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilden visar vardagsrummet, köket och balkongen av en lägenhet på 99 kvm, fyra rum och kök och som ligger på 2:a våningen. Här finns det mycket utrymme för att umgås. Den stora balkongen kan du inreda för långa middagar i solnedgången under sommaren. I köket har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Malevik ljus, i kombination med ett klassiskt rostfritt handtag och en laminatbänkskiva i varm grå/beige ton. På golvet ligger en klassisk ekparkett. På väggarna har vi valt en bruten vit kulör, det skapar en varmare känsla i hemmet.

Innergården i Horisonten ligger i västerläge med utsikt över kalkbrottet. Här finns det en boulebana, trevliga sittplatser och en lekplats för de allra minsta. Radhusen har sina entréer från gården och flerbostadshuset har sina sekundära entréer direkt från gården. För smidighetsskull finns det även cykelparkeringar på gården. Övriga cykelparkeringar finns på gatusidan av huset utomhus. En cykelpool med eldrivna lådcyklar finns i garaget under gården tillsammans med bilparkeringen.

Entrévåning radhus

Bilden visar entrévåning av ett gavelradhus med fönster på gavelsidan mot kalkbrottet. Radhus i Horisonten är på 103 kvm och har fem rum och kök samt två uteplatser för att maximera solchanser. Badrum, tvättstuga och städskåp finns på entrévåningen. Övervåningen med sina tre sovrum och är familjens mer privata del och här finns det gott om förvaring och ett badrum. I köket har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Vinga mörkgrå, i kombination med ett svart handtag och en laminatbänkskiva i betonglook. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilderna ovan visar Horisonten sedd från kalkbrottet och från gatan. Formerna i varierande höjder stiger upp runt en lummig gemensam innergård och möter naturen i västerläge. De stora och möblerbara balkongerna är smakfullt placerade för att kunna utnyttja båda utsikten och kvällssolen till fullo. Fasadmaterial som är en blandning av tegel, träpanel och fasadskivor i ljusa färger är valda med omsorg och harmoniserar med den omgivande naturen. Allt för att du ska trivas i Horisonten.