Lär känna Horisonten genom bilder

Boka personlig visning

Njut av utsikten från balkongen

Välkommen att lära känna Horisonten som består av tre kvarter med både radhus och lägenheter i samma bostadsrättsförening. Här bor du på första parkett vid Limhamns kalkbrott och det stora naturreservatet garanterar att du får en svårslagen utsikt som aldrig kommer att försvinna. Njut av härliga sommarkvällar på balkongen och titta på solnedgången över Öresundsbron. De flesta lägenheter i Horisonten är planerade så att vardagsrummet, matplatsen och balkongen ligger i västerläge och har utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet. (Detta är en inspirationsbild och avvikelser kan förekomma i vårt sortimentserbjudande)

Stora fönster för mycket ljusinsläpp

I denna härliga etta på 35 kvm har du möjlighet att välja till en industrivägg för att skärma av sovalkoven från resten av bostaden. Alla bostäderna i Horisonten får stora fönster för att maximera både utsikt och ljusinsläpp. (Detta är en inspirationsbild och avvikelser kan förekomma i vårt sortimentserbjudande)

4 rok på 101,5 kvm

I köket i denna lägenhet på 101,5 kvm, fördelat på fyra rum och kök, har du gott om plats när det är dags att bjuda in till middag. Och med ett stort köksfönster och dörr som leder från köket ut till balkongen så får du in ett fint ljus i hemmet. (Detta är en inspirationsbild och avvikelser kan förekomma i vårt sortimentserbjudande)

Imponerande gavelfyra

Högst upp i huset hittar du denna imponerande gavelfyra där hemmets härliga gemensamma kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Köksön ger en extra arbetsyta för dig som älskar att laga mat. (Detta är en inspirationsbild och avvikelser kan förekomma i vårt sortimentserbjudande)

Gavelfyra med sociala ytor

Med stora fönster i flera väderstreck får du ett trevligt vardagsrum som badar i ljus. De stora sociala ytorna ger dig gott om plats för både soffa och bekväma fåtöljer. (Detta är en inspirationsbild och avvikelser kan förekomma i vårt sortimentserbjudande)

Fasadmaterial med en blandning av tegel, träpanel och fasadskivor i ljusa färger är valda med omsorg och harmoniserar med den omgivande naturen.

Innergård i västerläge

Den gröna innergården i Horisonten ligger i västerläge med utsikt över Limhamns kalkbrott. Här finns gott om trevliga sittplatser och en sandlåda för de minsta. Radhusen har sina entréer från gården och flerbostadshuset har sina sekundära entréer direkt från gården. Du som gärna skippar bilen kan lätt parkera cykel både på gården och på framsidan av huset. En cykelpool med eldrivna lådcyklar finns i garaget under gården tillsammans med bilparkeringen.

Entrévåning radhus

Bilden visar entrévåningen i ett gavelradhus med fönster på mot Limhamns kalkbrott. Radhus i Horisonten är på 103 kvm och har fem rum och kök samt två uteplatser för att maximera solchanserna. Badrum, tvättstuga och städskåp finns på entrévåningen. Övervåningen med sina tre sovrum är familjens mer privata del och här finns det ett badrum till, men även gott om förvaring. I köket har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Vinga mörkgrå, i kombination med ett svart handtag och en laminatbänkskiva i betonglook. På golvet ligger en klassisk ekparkett. (Detta är en inspirationsbild och avvikelser kan förekomma i vårt sortimentserbjudande)