Inredningsvalen i Horisonten

Varje hem i Horisonten har ett originalsortiment, kostnadsfria tillval och tillval som kostar lite extra. Efter att du har tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av vår kundansvarig som hjälper dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom hemmens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån sortimentet. För att vi ska hinna med färdigställande av ditt drömhem så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda. Titta igenom valen och fundera över dina favoriter i lugn och ro.

Noga utvalt för dig

Vår inredare Anneli Andersson har inspirerats av kalkbrottet och områdets historia. Det syns tydligt i både bänkskivan och stänkskyddet som kommer i grå betong. Samtidigt fångas det härliga ljusinsläppet upp i de vita och stilrena köksluckorna från Marbodal. Ekparketten från Kährs skapar en härlig naturlig känsla i hemmet som återkommer i naturområdena runt kvarteret. Du är helt enkelt alltid omgiven av natur på ett eller annat sätt. Det skapar ett lugn i människor och är ofta mycket uppskattat. Ofta är det detaljerna som sätter pricken över iet. Så är det även i Horisonten. De stilrena rostfria knopparna ramar in de vita luckorna och binder samman dem med den gråa betongen du får på stänkskyddet och bänkskivan.

Har du frågor om inredningen i Horisonten?

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar som handlar om inredningen i Horisonten. Förhoppningsvis finns svaret på din fråga här. Annars är du givetvis välkommen att kontakta oss.

Till frågor och svar inredning »

*För att vi ska kunna garantera tillträdestiderna, behöver vi ha stopptider på dina inredningsval. Stopptiderna varierar mellan 28/2 och 31/3 beroende på vilken lägenhet du väljer. Fråga vid avtalsskrivning precis vad som gäller för ditt hem.