Ett smakprov på hemmen i Horisonten

För du ska få ett hum om hur hemmen i Horisonten ser ut kan du titta på fyra av de vanligaste planlösningarna. Är du ute efter en smidig och välplanerad 1:a? Eller vill du hellre ha en riktigt stor fyra där hela familjen får plats?

1 rok, 35 kvm

Kika in i en välplanerad och öppen etta där du vaknar upp till morgonsol från två trevliga fönster i öster. Sovplatsen är lätt att skärma av från de sociala ytorna och skjutdörrsgarderoben rymmer dina kläder och skor. Den stora balkongen ger dig möjlighet att inreda trevligt med bord, stolar och krukor med grönt. Välkommen!

2 rok, 55 kvm

Välkommen in till denna hörntvåa på 55 kvadrat som bjuder på ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Balkongen får en vacker utsikt över kalkbrottet med kvällssol under sommaren. I sovrummet vaknar du till morgonsol och i den stora skjutdörrsgarderoben har du gott om plats för kläder och skor.

3 rok, 81 kvm

Denna trea har det bästa av allt. Njut av morgonsolen vid matbordet och kvällssolen i vardagsrummet. Den stora balkongen är perfekt för långa sommarkvällar med solnedgång över kalkbrottet och Öresundsbron. Du har dessutom möjlighet att välja bort ett sovrum och skapa ett större vardagsrum. Du får även en generös hall med bra förvaring.

4 rok, 99 kvm

Här är en bekväm fyra för dig som vill ha extra allt. Du får en öppen och ljus sällskapsyta i västerläge med härlig utsikt över kalkbrottet och Öresundsbron. På den stora balkongen får du plats med både matbord och sittgrupp där du kan njuta av solnedgången. Hallen är välplanerad och det finns en praktisk klädkammare. Du har även möjlighet att välja bort ett sovrum och få ett ännu större vardagsrum.

Dela sidan: