Lägenhet 2 rok, 45,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1301

Välkommen in till en välplanerad och social tvåa med stor balkong i fint sydostligt läge. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Hemmet har gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Kliv in i en luftig välkomnande hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån har du direkt utblick i det ljusa öppna vardagsrummet. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med vinkelkök och matplats för flera gäster passar dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på balkongen i sydostligt läge. Se fram emot att dricka dagens första kopp kaffe eller te i morgonsolen här framöver. Sovrummet har gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 725 000 kr
Månadsavgift 3 032 kr
Boarea 45,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 21-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier