Säljpremiär i Klassrummet

Nu kan du äntligen anmäla intresse för ditt nya hem i vårt kvarter Klassrummet. Nedan kan du se filmen om kvarteret, titta i 3D-modellen med alla bostäder i kvarteret och läsa mer om hur du gör en köpanmälan.

Stegen i vår köpprocess

Vi släpper 20 bostäder till försäljning och dessa hittar du under fliken Bostäder. Du kan göra en rundtur i huset med den interaktiva vyn eller kika på planlösningar. Nedan kan du läsa mer om stegen i vår köpprocess.

Se filmen om Klassrummet


Digital säljstart steg 1 anmäl intresse

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan hos Skanska, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

Digital säljstart steg 2 hitta din bostad

2 Hitta din bostad i den interaktiva vyn

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i den interaktiva vyn. Vilken bostadsrätt passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller en uteplats mot innergården? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

Till Bostadsväljaren

Digital säljstart steg 3 Välj din bostad

3 Gör din köpanmälan

Nu har du chansen att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i Klassrummet är nu öppen. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast klockan 23:59 söndagen den 13 november.

Till köpanmälan

Digital säljstart steg 4 gör din köpanmälan

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut klockan 23:59 söndagen den 13 november stänger vi möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Sedan börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

Digital säljstart steg 5 vi kontaktar dig

5 Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

Digital säljstart steg 6 skriva kontrakt

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostadsrätt i Klassrummet!

Upptäck inredningsmöjligheterna i din nya bostadsrätt


3D visualisering som visar vardagsrum med köksbord och kök i bakgrunden

Vilken känsla vill du ha i ditt nya bostad? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i din bostadsrätt så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till bostadens alla rum.

I vår inredningsväljare kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Inflyttningarna är planerade att starta under hösten 2024.

2. Hur ser det ut med förråd?
Samtliga lägenheter har egna förråd på vinden.

3. Kan man glasa in balkongerna?
Vi erbjuder inte inglasning av balkonger. Konstruktionsmässigt är det möjligt, dock ej på översta våningen. Att glasa in balkonger är en bygglovsfråga som bostadsrättsföreningen får ombesörja efter färdigställande.

4. Kan jag byta till en annan lägenhet efter att jag skrivit på kontraktet?
Nej, det går inte att byta till en annan lägenhet efter att du skrivit på förhandsavtalet.

Läs fler frågor & svar här

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99