Lägenhet 2 rok, 46 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1303
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1303
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1303
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1303
Planlösning från Verkstan, Umeå, 1-1303
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 1-1303

Välkommen in i denna sociala tvåa med stor balkong och riktigt bra planering. Med sina öppna ytor är den som gjord för sköna stunder med vännerna. Dessutom har du tillgång till gott om förvaring.

Kom in i hallen till denna välplanerade tvårummare. Här hittar du en lång och rymlig skjutdörrsgarderob samt ett praktiskt städskåp. Till vänster ligger hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot lägenhetens största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. En köksö ger extra arbetsyta och vardagsrumsdelen rymmer både matplats, tv och soffgrupp. Precis utanför breder den stora balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Perfekt när vänner och familj hälsar på. Från vardagsrummet når du även sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 1-1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 september 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37