Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1203
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1203
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1203
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1203
Planlösning från Verkstan, Umeå, 2-1203
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 2-1203

Välkommen in i denna rymliga genomgångstrea. Med sin öppna planlösning och stora balkong i härligt söderläge är den som gjord för sköna stunder med familj och vänner.

Stig in i hallen och häng av dig i garderoben till höger. Fortsätt sedan in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här finns plats för både tv, soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger köksön i mitten extra arbetsyta. Vill du ha en glasvägg som skiljer av köket från vardagsrummet så kan du välja det som tillval.

Precis utanför breder den härliga balkongen ut sig i perfekt söderläge. Här finns gott om plats för familj och vänner under sommarhalvåret. Från köksdelen når du också ett av hemmets två sovrum med en egen garderob för förvaring.

Vid vardagsrumsdelen ligger ingången till det större sovrummet med fint ljusinsläpp från de stora fönstren och utsikt mot den gröna gården. Här finns också en egen klädkammare i anslutning. Bredvid ligger det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp som ger extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 4
Nummer 2-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 oktober 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37