Lägenhet 3 rok, 81,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1001
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1001
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1001
Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1001
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1001

Den här sociala trean på entrévåningen badar i ljus från fönster i två väderstreck. Med öppen planlösning och stor balkong med kvällssol är den som gjord för sköna stunder med familj och vänner.

Välkommen in i den inbjudande hallen med en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

I hallen finns också ingången till det större sovrummet. Med ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en skjutdörrsgarderob för förvaring. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger köksön extra arbetsyta. Du kan också välja till en glasvägg som tillval för att skilja av köket från vardagsrummet.

Precis utanför breder den stora balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarhalvåret. Med sin sköna kvällssol blir den en given favoritplats för umgänge med familj och vänner. Vid vardagsrumsdelen hittar du dörren ut mot den grönskande gården. Här ligger också ingången till det lite mindre sovrummet som även det har ett härligt ljusinsläpp och egna garderober för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Visningsbostad
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 3-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 november 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37