Lägenhet 4 rok, 116,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1402
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1402
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1402
Planlösning från Verkstan, Umeå, 3-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 3-1402

Den här rymliga gavelfyran badar inte bara i ljus från fönster i tre väderstreck. Den stora balkongen i soligt söderläge blir även en underbar plats att umgås på under sommarhalvåret. Välkommen in!

Stig in i hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Härifrån når du även hemmets tre sovrum. Det största med egen klädkammare och ett helkaklat badrum med dusch, vilket är en stor tillgång under morgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. De två lite mindre sovrummen har båda ett härligt ljusinsläpp. Den ena har också egna garderober för förvaring.

Lite längre in i lägenheten ligger det större helkaklade badrummet som är utrustat med dusch. Det har även en avskild del för tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. De stora fönstren släpper in massor av ljus. Här ryms både tv, en större soffgrupp och tilltagen matplats. Vinkelköket ger gott om arbetsyta. Vill du komplettera med en köksö så kan du dessutom välja det som tillval. Du kan också välja till en glasvägg som skiljer av köket från vardagsrummet.

Precis utanför breder den stora balkongen ut sig. Med sitt soliga söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, med utrymme för middagar med många gäster under bar himmel.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 116,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 5
Nummer 3-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 30 november 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37