Lägenhet 3 rok, 77 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1003
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1003
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1003
Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1003
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1003

Kom in i denna öppna och sociala trea på entrévåningen med utgång ut mot den grönskande gården. Den öppna planlösningen ger gott om plats för sköna stunder med familj och vänner. Välkommen in!

Stig in i hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben till vänster, som även innehåller ett praktiskt städskåp. I det större sovrummet finns en lång och rymlig skjutdörrsgarderob och utgången mot den grönskande gården ger chans till sköna middagar under bar himmel. Det lite mindre sovrummet har egna garderober för förvaring.

Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en ljus umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för flera gäster. Dessutom kan du välja till en köksö för extra arbetsyta som tillval, och en glasvägg som skiljer av köket från vardagsrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 5
Nummer 4-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 - 31 januari 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37