Lägenhet 4 rok, 119,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1502
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1502
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1502
Planlösning från Verkstan, Umeå, 4-1502
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 4-1502

I denna ljusa och rymliga genomgångsfyra högst upp i huset är det lätt att njuta av livet. Den 38 kvadratmeter stora terrassen blir en underbar plats att umgås på under sommarhalvåret. Här ryms både små och stora middagar i kvällssolen. Välkommen upp!

Direkt till vänster i hallen ligger ingången till hemmets största sovrum. Det har både en egen klädkammare och helkaklat badrum med dusch, vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Här finns även en fransk balkong med fin utsikt över den gröna gården.

Fortsätt in mot hemmets största rum, där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta med extra hög takhöjd. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både tv, en större soffgrupp och en tilltagen matplats med plats för riktigt många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta där ett fönster ovanför diskbänken ger extra ljusinsläpp. Här kan du dessutom välja en braskamin som tillval, redo att höja stämningen under mörka vinterkvällar.

Precis utanför breder den imponerande terrassen ut sig. Med sin värmande kvällssol blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här har du möjlighet att duka upp middagar för många gäster under bar himmel. Med sina 38 kvadratmeter är det bara fantasin som sätter gränserna.

Från köksdelen når du det praktiska städförrådet, en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt det större helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska arbetsbänken ovanpå gör det lättare att vika tvätten och väggskåp ger extra förvaring.

Lite längre in i hemmet hittar du de två övriga sovrummen, båda med egna garderober. Ännu mer förvaring finns i klädkammaren precis utanför.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 119,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer 4-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37