Lägenhet 3 rok, 106 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1501
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1501
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1501
Planlösning från Verkstan, Umeå, 5-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 5-1501

Upptäck den här magnifika genomgångstrean högst upp i huset där du kan njuta av sommarkvällarna på en vidsträckt terrass i västerläge. De stora sociala öppna ytorna med extra takhöjd, fönster i två väderstreck, vinkelkök, stor köksö och matplats för flera gäster passar dig som uppskattar middagar med vänner och familj. Dessutom kan du välja till en braskamin att njuta av under mörka vinterkvällar. Dubbla klädkammare, två badrum, plats för hemmakontor, förråd på terrassen och både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen här.

Välkommen in! Entrén har plats för avhängning och direkt till höger i en inre hall finns gott om plats för förvaring av kläder, skor och väskor i en klädkammare samt en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du det större helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från entrén har du fri blick in i hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta där takhöjden på upp till 3,7 meter ger en härlig rymd. Här kan du inreda med både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp. Vinkelköket ger dig gott om arbetsytor och vid den stora köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Du kan dessutom välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar. Utanför rummet breder den generösa terrassen ut sig mot väster där du kan njuta av sommarens fina kvällar tillsammans med familj och vänner. Placera ut solstolar, en stor matplats, vackra krukor och egna odlingar. Här hittar du även ett förråd med plats för utemöbler och prylar.

Innanför det stora rummet hittar du hemmets mindre sovrum med förvaring i en garderob. Rummet går fint att utnyttja som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Det större sovrummet intill har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört. Här har du lyxen med ett eget helkaklat badrum med dusch samt en stor klädkammare med fönster i direkt anslutning till rummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 106 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 5-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 november - 31 december 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37