Lägenhet 4 rok, 129,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1501
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1501
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1501
Planlösning från Verkstan, Umeå, 6-1501
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 6-1501

Den här gavelfyran högst upp i huset är verkligen något alldeles extra. Här kan du njuta av sommarkvällarna på två terrasser i västerläge och umgås med familj och vänner på luftiga sociala ytor med extra takhöjd som rymmer både stor matplats, köksö och soffgrupp. Dessutom kan du välja till en braskamin. Dubbla klädkammare, två badrum, separat tvättstuga, plats för hemmakontor, skjutdörrsgarderob och förråd på terrassen gör livet här smidigt. Det största sovrummet har både klädkammare och badrum i direkt anslutning. Välkommen in!

Kom i en entré där du rakt fram kan hänga av dig ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett fönster i österläge ger ett fint ljus. Här hittar du ett av hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch.

Ta dig vidare åt vänster till hemmets mer privata delar och upptäck en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill ligger ett av de mindre sovrummen som har ett lugnt läge mot gården och en klädkammare med ett fönster. Här finns gott om plats för kläder, skor och väskor. Det större sovrummet har fönster mot väster och utgång till en av de två terrasserna med härlig kvällssol. Ta med dig en kopp te och en bok och avsluta dagen i en skön solstol. Rummet har ett eget helkaklat badrum med dusch samt en stor klädkammare med fönster i direkt anslutning.

I andra änden av hemmet ligger ytterligare ett sovrum mot gården. Här kan du vakna till morgonsol. Rummet går givetvis bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vidare in breder de luftiga sociala ytorna ut sig. Det gemensamma köket och vardagsrummet har flera fönster i två väderstreck där kvällssolen flödar in, och en takhöjd på upp till 3,7 meter som ger en härlig rymd. Här kan du inreda med både en stor matplats och en större soffgrupp, och vid den trevliga köksön passar det lika bra att duka upp en buffé till dina gäster som vardagsfrukost. Du kan dessutom välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar. Under sommaren kan du välja att servera middag på den stora terrassen utanför och njuta av ljusa kvällar. Placera ut solstolar, en matplats, vackra krukor och egna odlingar. Här hittar du även ett förråd med plats för utemöbler, odlingsredskap och prylar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 129,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer 6-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 december 2023 - 31 januari 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37