Lägenhet 2 rok, 86,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1402
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1402
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1402
Planlösning från Verkstan, Umeå, 7-1402
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 7-1402

Två balkonger i söderläge och en härlig terrass med ett rymligt förråd, ljusa generösa sociala ytor med extra takhöjd, fönster i tre väderstreck och stor köksö är vad du kan vänta i den här magnifika tvåan höst upp i huset. Dessutom kan du välja till en braskamin att njuta av under mörka vinterkvällar. Skjutdörrsgarderob och en rymlig klädkammare, gäst-wc och både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen här. Välkommen in!

Kom in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade gäst-wc. Fortsätt vidare in mot hemmets hjärta, det öppna gemensamma köket och vardagsrummet som smälter samman till en generös umgängesyta och där takhöjden på upp till 3,5 meter ger en härlig rymd. Rummet får härligt ljus från flera fönster i både söder- och västerläge. Här kan du inreda med både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp. Dessutom finns en trevlig köksö där det passar lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Här kan du också välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar. Utanför rummet breder de två balkongerna ut sig längs med gaveln och mot den gröna gården. Här har du ljuvligt söderläge och sol under stora delar av dagen.

I andra änden av hemmet hittar du de mera privata delarna. Sovrummet är luftigt och stort, och här har du möjlighet att förvara allt från kläder och skor till sportprylar och väskor i en rymlig klädkammare. I direkt anslutning till rummet hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Att bo här innebär lyxen att ha en terrass direkt utanför sitt sovrum. Här kan du börja dagen i en solstol med morgonens nyheter och avsluta den med en kopp te. Från terrassen når du ett rymligt förråd där du kan förvara utemöbler, krukor och parasoll.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 86,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 4
Nummer 7-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1 januari - 28 februari 2024

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Verkstan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37