Lägenhet 4 rok, 98,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1304
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1304
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1304
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1304
Planlösning från Verkstan, Umeå, 8-1304
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 8-1304

Rymlig och social gavelfyra med halvöppen planlösning

Upptäck en generös gavelfyra med fönster i tre väderstreck och stora halvöppna sociala ytor med utrymme för soffgrupp och en stor matplats invid fönstren i söderläge. En trevlig köksö blir snart samlingsplats för vänner och familj, och från det ljusa köket har du utgång till balkongen mot den gröna gården i västerläge. I det här hemmet har du lyxen med eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Du har möjlighet att välja bort ett av de mindre sovrummen för större öppna sociala ytor. Skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och dubbla badrum underlättar livet här.

Kliv in i en välkomnande entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Rakt fram ligger hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Här ligger också ett av de mindre sovrummen som har förvaringsmöjligheter i två garderober. Vägg i vägg väntar det större luftiga sovrummet. Han kan du njuta av lyxen med både en stor klädkammare med fönster och eget badrum i direkt anslutning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt vidare in i de sociala delarna av hemmet som har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna vill stöka ostörd i köket medan dina vänner umgås i soffan i väntan på middag. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och flera fåtöljer och i det ljusa köket ryms en stor matplats invid fönstren i fint västerläge och en trevlig köksö där du kan duka upp såväl bufféer som frukost. Den stora balkongen i västerläge har ett fint läge mot den gröna gården.

Ett av hemmets mindre sovrum ligger mellan kök och vardagsrum. Fönster i västerläge ger ett vackert ljus och här har du förvaringsmöjligheter i en garderob. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vill du hellre ha en stor trea med både större vardagsrum och köksö finns det som alternativ.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 750 000 kr
Månadsavgift 6 954 kr
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 5
Nummer 8-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Vinter/vår 2024
Egenskaper Balkong, Klädkammare
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37

Räkna på kostnaden för ditt nya boende