Lägenhet 2 rok, 49,5 kvm

Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1403
1 / 2 - Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1403
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1403
2 / 2 - Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1403
Planlösning från Verkstan, Umeå, 9-1403
Situationsplan från Verkstan, Umeå, 9-1403

Kom in till denna inbjudande tvåa med plats för det bästa i livet. Med sina öppna sociala ytor, sovrum med glasvägg i snygg industristil och stora balkong in mot den lummiga innergården är den som gjord för sköna stunder med familj och vänner.

Välkommen in i hallen till denna trevliga tvårummare. Här hittar du både en garderob och en smidig skjutdörrsgarderob för skor och kläder samt ett städskåp. Direkt till höger ligger hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hallen leder dig in mot lägenhetens största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en härlig umgängesyta. En köksö ger extra arbetsyta och vardagsrumsdelen rymmer både matplats, tv och soffgrupp. Direkt utanför breder den stora balkongen i västerläge ut sig och blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Här njuter du av den fina utsikten mot den gröna innergården. Det gör du även från sovrummet som du hittar lite längre in i lägenheten. En snygg glasvägg i industristil skiljer sovrummet och de sociala delarna och förstärker den luftiga och ljusa känslan åt hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 49,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 9-1403
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj - juni 2024
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

0766-22 11 38
Erika Jansson

Erika Jansson

0766-22 11 39
Malin Persson

Malin Persson

0766-22 11 37