Exempel på planlösningar

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i Verkstan. Titta närmare på härliga studiotvåor med köksö och bra förvaring, generösa treor med balkong och kvällssol, samt luftiga fyror med stora sociala ytor, klädkammare, dubbla balkonger och kamin som tillval. Oavsett storlek på ditt nya hem kommer du att få många trevliga stunder här. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Tvåa med köksö och glasvägg

Välkommen till en öppen tvåa med perfekta ytor för mysiga kvällar med vännerna. Här finns extra härliga detaljer som en trevlig köksö och en stor balkong mot gården. En glasvägg i läcker industristil skiljer sovrummet och de sociala delarna av hemmet så du får en luftig ljus känsla. En skjutdörrsgarderob ger dig bra förvaring och i badrummet finns en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Generös trea med balkong med kvällssol

Stig in i en ljus och öppen trea med stora sociala ytor. Här kan du duka upp smårätter på en stor köksö och småprata med dina gäster medan du fixar det sista med maten. Vill du hellre ha en separat köksdel kan du dela av rummet med en glasvägg i industristil. Balkongen med härlig kvällssol förlänger rummet under sommaren. Klädkammare och skjutdörrsgarderob underlättar din förvaring här, och badrummet rymmer en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare.

Social trea med plats för vännerna

Hitta hem till en härlig trea där både du och dina vänner kommer att trivas. Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet har gott om utrymme för en större matplats, soffa och fåtöljer, och väljer du till en köksö har du en perfekt plats för tapas. Vill du ha en separat vardagsrumsdel kan du välja till en snygg glasvägg. Hemmet har en rymlig balkong där du kan duka upp till middag i kvällssol. De båda sovrummen har förvaring i en stor skjutdörrsgarderob samt garderober.

Luftig fyra med två balkonger

Välkommen in i en fyra för familjen som gärna bjuder hem släkt och vänner på brunsch eller middag. Den sociala öppna delen av hemmet är generöst och har plats för att inreda med både soffor, fåtöljer och en matplats för många gäster. Välj till en trevlig köksö som passar lika bra för läxläsning och plockmat som för att baka och laga mat på. Hemmet har två balkonger så att du kan njuta av solen under stora delar av dagen. Dubbla badrum och förvaring i en klädkammare underlättar vardagen här.

Drömfyra med dubbla terrasser

Kliv in högst upp i huset till kvarterets lyxigaste toppvåning. Den här fyran har läcker takhöjd upp i nock i de sociala ytorna och det gemensamma köket och vardagsrummet är perfekt för härliga middagar, födelsedagsfirande och högtider med vänner och familj. Här har du plats för ett matbord där du kan duka för stora sällskap samt både soffor och fåtöljer, och du har möjlighet att välja till något så ovanligt som en kamin att mysa framför under vinterdagarna. En trevlig köksö ger dig både fler arbetsytor och plats för en buffé. Hemmet har två terrasser med kvällssol som förlänger de sociala ytorna under sommarhalvåret. Ett extra förråd, klädkammare och skjutdörrsgarderober ger gott om förvaring för familjens alla kläder, skor och sportprylar, och dubbla badrum gör livet enklare här.