Att köpa nyproduktion är både roligt och spännande

Du får vara med och forma din nya bostad precis som du vill ha det och du slipper hetsig budgivning som lätt springer iväg. För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt köp har vi samlat all information du kan behöva här.

Vi har nyproducerade bostäder för inflyttning

Oavsett om du vill flytta omedelbart eller så småningom, har vi en bostad som passar dig. En av de vanligaste föreställningarna när det gäller nyproduktion är att du måste vänta länge innan det är dags att flytta in. Men faktum är att vi inte väntar på att allt ska sälja slut innan vi börjar bygga, därför finns det ibland lägenheter och hus dit du kan flytta inom några få månader, eller veckor i vissa fall.

Välj din drömbostad
Det lönar sig så klart att vara med från början, eftersom du då har den bästa möjligheten att välja just det läge som du helst vill ha. Eftermiddagssol på balkongen, sjunde våningen med panoramafönster eller kvarterets största trädgård. När du är tidigt ute har du också möjligheten att påverka inredningen i din nya bostad. Du väljer bland annat kakel, tapeter och köksutrustning och inte sällan kan du anpassa planlösningen efter dina behov.

En trygg köpprocess
Du slipper hetsiga budgivningar, våra priser är alltid fasta. Vi tycker inte att du ska behöva ta ditt livs kanske viktigaste köp över telefon, mitt under din arbetsdag. Jämfört med andrahandsmarknaden har du gott om tid att se över kalkylerna och vi samarbetar med lokala banker. De kan hjälpa dig med bland annat lånelöfte eller värdering av din nuvarande bostad om du ska sälja. 

På denna sida har vi samlat de vanligaste svaren på frågor om att köpa nyproduktion av oss. 

Informationsfilm - Liten arkitektskola

Lamellhus, tillgänglighetskrav, brandcell, och BBR. När vi pratar om nyproduktion finns det en djungel av olika uttryck som påverkar ditt boende. Här går vi går igenom olika termer som används när vi bygger ett hem. Se filmen för att lära dig vad de faktiskt betyder. 

Lamellhus, tillgänglighetskrav, brandcell, och BBR. När vi pratar om nybyggda bostäder finns det en djungel av olika uttryck som påverkar ditt boende. Här går vi går igenom olika termer som används när vi bygger ett hem. Kolla in filmer för att lära dig vad de faktiskt betyder.