Att köpa nyproduktion är både roligt och spännande

Du får vara med och forma din nya bostad precis som du vill ha det och du slipper hetsig budgivning som lätt springer iväg. För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt köp har vi samlat all information du kan behöva här.

Vårt kösystem

Skanska arbetar med en enkel och tydlig köprincip: ju tidigare du har anmält ditt intresse, desto större chans att du får välja just det hem du vill ha. Med andra ord, den som anmält sig tidigt är också den som får välja bostad först.
Läs mer

Att köpa bostadsrätt

Vårt mål är att vägen från obruten mark till ett färdigt hem ska bli så trygg och rolig som möjligt. Här kan du läsa om hur det går till steg för steg i stora drag. Det ska vara enkelt att flytta till en ny bostad och vi finns med dig varje steg.
Läs mer

Att köpa äganderätt

Drömmer du om en klassisk radhuslänga där barnen enkelt kan springa över till kompisarna eller kanske en stor villa med trädgård att skapa från grunden? Oavsett vilket är det någonting speciellt med att äga sin bostad. Här finns allt du behöver veta om ditt bostadsköp:
Läs mer

Här beskriver vi hur det är att bo i en ägarlägenhet

Ägarlägenhet

En ägarlägenhet äger du på riktigt. Du bor i en lägenhet i ett flerbostadshus men har i stort sett samma friheter som när du bor i villa eller radhus. Du kan hyra ut lägenheten till vem du vill när du vill och renovera utan att fråga om lov. Boendeformen är relativt ny i Sverige men betydligt vanligare i Europa. Upptäck fördelarna med en ägarlägenhet och upplev friheten som det innebär.
Läs mer

En tryggare bostadsrättsförening

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. För att hjälpa dig med det har Skanska, tillsammans med ett flertal andra stora bostadsaktörer, tagit fram kvalitetsmärkningen Trygg BRF.
Läs mer

Skanska GodAffär ett skräddarsytt trygghetspaket 1920x722.jpg

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd, kampanjgaranti och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.
Läs mer

Vi ger dig svar på frågor gällande att köpa nyproducerade bostäder

Har du frågor kring att köpa nyproduktion?

Vi ger dig svar på de vanligaste frågorna när det gäller att köpa nyproducerade bostäder. Har du fler funderingar är du givetvis varmt välkommen att kontakta vår kundservice.
Läs mer

Kök Galleriet Nya Hovås Göteborg Skanska

Din nya inredning

Resan mot ett helt nytt hem kan, för dig som köper tidigt, ibland kännas lång men det finns många roliga stopp längs vägen. Ett av de roliga stoppen är att få välja inredningsstil i din nya bostad. Vissa val kommer kännas enkla. Andra kommer säkert ta lite mer tid. Hos oss kan du alltid prata med din personliga kontakt under resan. Våra kunniga medarbetare finns för att hjälpa dig, så att du kan skapa ett riktigt personligt hem.
Läs mer

Grönt bolån och Svanencertifikat

Har du köpt en Svanenmärkt bostad från Skanska? Då har du chans att få grön ränterabatt på ditt bolån. Här hittar du ditt Svanencertifikat.
Läs mer