Ankaret Limhamns Sjöstad, Malmö

Välkommen hem till havsnära Ankaret

Kasta ankar och ta sista chansen att kalla dig Sjöstadsbo! I vackra Limhamns Sjöstad hittar du ett välplanerat boende med närhet till både kajen och staden. Ankaret är den sista etappen och blir kronan på verket i det nya bostadsområdet. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet.

I Ankaret finns det bostadsrätter från 1 till 5 rum och kök. Lägenheterna är utrustade med väl tilltagna balkonger och stora fönsterpartier för ett bättre ljusinsläpp. Kvarterets gröna innergård blir en härlig plats mellan havet och staden och en perfekt yta för dig som bara vill njuta av tillvaron innan gästerna kommer på besök.

Ultimat frihet med kajnära läge
Snart kommer du även få en unik möjlighet att köpa ägarlägenhet i Ankaret. Ägarlägenhet innebär att det är du som äger bostaden – på riktigt. Det betyder att du kan hyra ut, pantsätta eller sälja den till vem du vill.

Med närhet till allt det goda
Ankaret är vårt sista kvarter i denna del av Limhamns Sjöstad vilket gör att all service är på plats i området. Citypulsen är bara en kort bussresa bort. Lagunens Småbåtshamn, Limhamnsfältet och Ribersborg hälsar dig välkommen till grannskapet.

Fakta om projektet

Pris Kommer snart
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 rum
Boarea 38-134 kvm
Månadsavgift Kommer snart
Säljstart Planerad till vintern 2022
Inflyttning Planerad från december 2024

Miljö och hållbarhet


Gröna tak som sedumtak bidrar till att sänka koldioxidhalten i luften och att minska mängden dagvatten.

Stora kliv mot en mer hållbar framtid

Kvarteret Ankaret är ett netto noll energihus. Det innebär att Ankaret bidrar till att det produceras lika mycket förnybar energi som fastigheten använder på ett år. Förutom att Ankaret har lägre energibehov än dagens krav på nyproducerade bostäder är det självklart också Svanenmärkt. Så när du väljer att flytta in här tar du ett beslut som påverkar din inomhusmiljö, klimatet och föreningens ekonomi i rätt riktning.

Läs mer om vårt miljöarbete i Ankaret.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier