Varför nyproduktion?

Det finns många fördelar med att välja nyproduktion. Både miljömässiga, ekonomiska och rent praktiska. Läs mer i artiklarna nedan.

Fördelar med att köpa nybyggt

Funktionell design

Funktionell design

Det är ingen slump att elräkningen blir låg i ett hem från Skanska. Inte heller att du hittar ett uttag precis där du tänkt ställa kaffebryggaren. Ett nybyggt hem gör att livet blir lite smidigare. Och mycket tryggare. Vi kallar det för funktionell design och det innebär att vi tänker lite extra på sakerna som inte syns.
Läs mer

Kök och vardagsrum med öppen planlösning Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Bo i ett Skanskahem

Som du säkert redan vet finns det många miljömässiga fördelar med att bo i ett Skanskahem. Men du kanske inte visste att du faktiskt får ännu fler fördelar? Idag ställs höga krav på nybyggda hem och vi ställer utöver det våra egna höga krav också. Detta gör att du får många bra, praktiska och härliga saker att njuta av.
Läs mer

Kvinna och man Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Så här bra trivs vi!

Vad behövs för att man verkligen ska trivas i sitt nya hem? Vi frågade några som redan har flyttat in i sina nya bostäder om vad de värdesätter i sina nya boenden.
Läs mer

Smart design i modernt boende.

Smart design i modernt boende

Modernt boende innebär genomtänkt, smart design som gör vardagen och boendet snyggare, smartare och smidigare. Så här arbetar vi med funktionell design.
Läs mer