Inspiration för ditt nya hem

Här samlar vi guider, trendspaningar och annat intressant för dig som vill inreda ett helt nytt hem eller kanske bara göra om i ett eller två rum.

Här får du inredningstips av oss:

Häng tavlorna effektfullt i vardagsrum

Placera tavlorna effektfullt

Med konst på väggarna förhöjer du känslan i ditt hem. Här har du möjlighet att visa din personlighet. Följ konstens alla regler eller arrangera, kombinera och placera precis som du vill.
Läs mer

Så förvarar du barnvagnen inomhus

Hur förvarar man barnvagnen hemma när det är blött och lerigt ute? Att få plats med både barnvagn och prylar i hallen kan kännas som en omöjlighet, men det finns enkla lösningar. Här är fyra tips som underlättar.
Läs mer

Hållbara trender 2020 med Sarah Widman

Stylisten Sarah Widman tipsar om tre trender inför 2020 som inte bara är snygga utan även hållbara. Under det kommande året fokuserar vi mycket på långsiktigt tänkande. Om det ska köpas nya möbler ska de hålla riktigt länge. Samtidigt kan vi fynda ännu mer på second hand och stötta ”närodlad” inredning från lokala konstnärer och hantverkare.
Läs mer

Downsizing – att flytta från stort till mindre

När Elisabet och Mats skulle flytta från huset på landet var de ute efter något mindre och mer lättskött. Till slut hittade de hem i ett nybyggt radhus i Limhamns Sjöstad – och gick från en tomt på 5000 kvm till en trädgård på 60 kvm.
Läs mer

Personlig inredning med HAY

HAY grundades 2002 av Mette och Rolf Hay, som hade en ambition om att skapa nutida design anpassad till det moderna livet. Inspirerade av arkitektur och mode började de därför göra funktionell och lekfull inredning – som idag syns i hem över hela världen. Här har vi samlat deras bästa tips från mässan 3 days of design.
Läs mer

”Vi kunde ha blivit ett museum – men det är inte vad vi vill”

Under 3 days of design öppnade Fritz Hansen upp sina dörrar för att inspirera med sina tidlösa möbler och klassiska design. Vi passade på att träffa företagets chefsdesigner Christian Andresen som berättade om tidlöshet och nycklarna bakom företagets framgång.
Läs mer

Inredningstrender från Formex 2019

Skimrande metaller, oväntade färgkombinationer och intryck från naturen. Årets är trender är blandade och spretiga – men riktigt inspirerande. Vi har sammanfattat de största trenderna från Formex inför våren och sommaren 2019.
Läs mer

Inredningstrender 2019

Hållbarhet, 90-talsinfluenser och mera färg. Vi har pratat med inredningsparet Amanda och Fredrik som driver Instagramkontot @_kulbo, för att höra mer om vilka trender vi kommer ser mer av 2019. Häng med!
Läs mer