Säljpremiär för Söder om Allén

Försäljningen är igång i det eftertraktade kvarteret Söder om Allén i Bunkeflostrand. Glöm inte att lämna in din köpanmälan senast torsdagen den 13:e oktober, kl. 13.

Digital säljstart steg 1 anmäl intresse

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.


Läs mer om vårt kösystem och anmäl ditt intresse.

Digital säljstart steg 2 hitta din bostad

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilken hustyp passar dig och din familj bäst? Vill du bo i radhus, kedjehus eller villa? Vill du ha en stor trädgård eller passar den lilla trädgården dig bättre? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

Till bostadsväljaren.

Digital säljstart steg 3 Välj din bostad

3 Gör din köpanmälan

Anmälan till husen i Söder om Allén öppnar kl. 14, den 10:e oktober. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast kl. 13, torsdagen den 13:e oktober.

Till köpanmälan.

Digital säljstart steg 4 gör din köpanmälan

4 Din mäklare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut kl. 13.00, den 13:e oktober, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för husen. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

Digital säljstart steg 5 vi kontaktar dig

5 Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

Digital säljstart steg 6 skriva kontrakt

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen dags att skriva kontrakt. Avtalet är ett bindande kontrakt och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 300 000 kr i handpenning.

Stort grattis till din nya bostad i Söder om Allén!

Ett erbjudande från Handelsbanken Limhamn


Det ska löna sig att bo miljövänligt

Vi har ett samarbete med Handelsbanken Limhamn och du som köper en bostad i Söder om Allén har möjlighet att få ett Grönt Bolån.

Läs mer om detta spännande erbjudande på Handelsbankens hemsida.

Se filmen om Söder om Allén


Frågor och svar


När är det inflyttning? 
Inflyttning för första husen är planerad från januari 2024. Inflyttning sker sedan löpande fram till 2026.

Vilka olika hustyper kommer att finnas?
Det finns fyra olika hustyper i projektet:
- Vidar, kedjehus på 135 kvm i två plan
- Vilma, kedjehus på 150 kvm i två plan
- Alva, radhus på 135 kvm i två plan
- Viken, friliggande villa på 125 kvm på ett plan

Är det carport och förråd till husen?
Förråd finns till alla hus. Det finns inga carportar. Biluppställningsplats för 1-2 bilar per bostad. Antal framgår av situationsplan. Några radhus har egen parkeringsplats på tomt resterande har parkeringsplats runt kvartersparken.

Läs fler frågor och svar här.

Upptäck inredningsmöjligheterna i din nya bostad


Hitta din stil med Inredningsväljare

Vilken känsla vill du ha i din nya bostad? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Nicklas Björklund

Nicklas Björklund

070-746 31 67
Max Nilsson

Max Nilsson

073-533 26 21